Uz opušten pristup slavljima ovog leta, priređivaćeš okupljanja i podjednako uživati u njima kao i tvoji gosti. Odaberi jedan od lakih i lepih načina da postaviš sto.

Sedište za svakog

Prvo pravilo organizovanja: očekuj neočekivane goste! Uredi stolice za stolom tako da uvek ima dodatnog mesta. Stolice koje se slažu štede prostor, pa ćeš uvek imati dodatna sedišta kad zatreba. Ubaci nekoliko klupa i gosti se mogu skupiti, da bude više prostora. Kad završite, gurni klupe ka zidu, da dobiješ praktično mesto za sedenje kad se umorite od igranja.

Okači letnji venac

Razmišljaj u tri dimenzije prilikom dekorisanja stola i dodaj izlog iznad. Poveži s temom slavlja, da se gosti osete zaista uključenim u događaj. Za ovaj letnji sto, stilistkinja enterijera Ashlyn Gibson je okačila venac cveća na uže duž stola. Savet! Veštačko cveće možeš iznova koristiti tokom cele sezone!

Dva stolnjaka za duplu dramu

Sto je zvezda večeri i zasijaće uz jednu jednostavnu ideju – stavi stolnjak preko. Odaberi tkaninu sa šarom koja kreira atmosferu za žurku i sve ostalo dolazi na svoje mesto. Žurka često znači da je potrebno više od jednog stola. Iskoristi ovo tako što ćeš svaki sto pokriti drugom šarom. Upečatljivo, zabavno i bez puno truda!

„Opusti se i uživaj u organizovanju žurki tako što ćeš perfekcionistu u sebi ostaviti po strani! Ne brini o usklađivanju stvari, lakše ćeš iskoristiti šta već imaš u domu – uz nekoliko dodatnih stvari. Iskoristi tekstile, pošto su brz, povoljan način da kreiraš atmosferu.”

Ashlyn Gibson, stilistkinja enterijera