Plastor DOO je porodična firma osnovana 1995. god. u Jagodini kao S.T.R. Od 2007. god. Plastor kompanija posluje kao D.O.O. Od samog početka trudimo se da steknemo nove ideje, proizvode, nove vrste usluga, i da to podelimo sa Vama. Plastor DOO bavi se maloprodajom, veleprodajom, internet prodajom, uvozom, izvozom, i brendiranjem plastičnih proizvoda. Od prvog dana prihvatili ste nas zbog širokog asortimana proizvoda, pristupačnih cena i kvaliteta proizvoda. Naš asortiman čini oko 4000 raznovrsnih artikala za domaćinstvo, industriju i široku potrošnju.

Volimo da verujemo, ali i da dokazujemo, kako postojimo da bi Vama izašli u susret, zadovoljili Vaše potrebe što kvalitetnije i u što kraćem roku. Kao podršku imamo Vaše poverenje koje traje već više od 25 godina.

Svakog dana naša kompanija postaje sve veća, a i mi zajedno sa njom trudimo se da rastemo i učimo na osnovu predhodnih iskustva. Nije teško menjati se i prilagođavati se, kada suština i ideja ostaju iste. Plastor DOO ima misiju da proširi svoje poslovanje kako u Srbiji, tako i van naše zemlje. To želimo da postignemo teškim, upornim i poštenim radom. Želimo da naši kupci i naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama.

Zajedno sa Vama postižemo da naš šareni svet plastike postane još veći i zahvalni smo Vam na tome.